Кашкавал

Кашкавал

Кашкавал ВИОЛА се произвежда от високо качествено краве мляко, специална млечнокисела закваска, сол и мая по традиционна българска технология.

За 1кг. кашкавал се използват около 10 литра пълномаслено краве мляко.

Той е със светложълт до кехлибареножълт цвят, стегната и плътна консистенция, с характерен млечно маслен вкус на истински зрял кашкавал. Неговата голяма трайност,високи хранителни и органолептични качества, го определят като предпочитан продукт за всяка трапеза. Може да се консумира както в суров вид, така и паниран или  запечен на любимата ни пица, огретен или друго кулинарно изкушение.

 

Състав: Българско краве мляко, сол, сирищна мая, закваска

Разфасовки: 0,250кг., 0,500кг., 1,000кг.,  2,000кг., 8,000кг.