Прясно Мляко

Прясно мляко Виола

Прясно мляко Виола е произведено от 100% първокачествено мляко от нашата ферма с 3,6 % масленост.

Готово за директна консумация.

Мляко Виола  3,6% е пастьоризирано прясно мляко с традиционно пълноценно съдържание на мазнини.

Съдържа полезни за правилното развитие на човешкия организъм и уникални вещества като: белтъчини (съставени от 18 незаменими аминокиселини), мастноразтворими витамини А, D, E, K, витамини от групата B, C,  25  минерали (калций, фосфор, натрий, магнезий, хлор, сяра и др.) и микроелементи (желязо, мед, цинк и др.) , лактоза ,  всички видове витамини, които са познати до момента и други вещества, необходими за поддържането на нормална жизнеспособност на организма. Млечните продукти трябва да доставят 1/3 от необходимото дневно количество калории.

Две чаши мляко на ден са достатъчни за набавянето на 30% от нужното количество за възрастни от протеини, 50% от калия, 75% калций и фосфор.

Хранителните и биологични ценности на млякото се състоят в това, че съставките му са добре балансирани и лесно се усвояват от организма.

Богатият натурален вкус на прясно мляко Виола го прави истински обичано и предпочитано.

В прясно мляко Виола са запазени всички хранителни свойства и полезни вещества по най-добрия познат на човечеството начин – от винаги висококачествено сурово фермерско мляко след високотехнологична деликатна преработка до модерно пакетиране и дистрибуция до търговската мрежа.

 

Разфасовка: 500 мл.