Кашкавалени хапки
Кашкавалените хапки се произвеждат от високо качествено краве мляко, специална млечнокисела закваска, сол и мая по специална технология с микс от подбрани подправки.
Притежават леко пикантен вкус. Те са със светложълт до кехлибареножълт цвят, стегната и плътна консистенция, с характерен млечно маслен вкус.
Кашкавалените хапки са страхотно предястие, което може да се консумира както в суров вид, така и панирани, комбинирани със зеленчуци или маслини. Приготвянето на апетитни кашкавалени хапки вече е удоволствие.
- Натурален продукт
- Винаги с постоянно качество
- Без консерванти
- Не съдържа изкуствени оцветители
- Не съдържа растителни мазнини
- Кашкавалът съдържа до 32 % мазнини, 26 % белтъчини, 2, 5-3, 5 % органични соли.
- Съдържа витамини А и В.
- Богат на калций – микроелемент, крайно необходим за укрепване на костната система, зъбите и костите.
- Най-голямата ценност на продукта е, че белтъчините, които съдържа, са разтворими и почти на пълно (98.5 %) усвоими от организма.
- 100 г кашкавал на ден покрива нуждата на възрастен човек от мастни киселини.
- Поради голямото съдържание на белтъчини, мазнини и минерални соли кашкавалените хапки са изключително полезна храна за всички възрасти.
Състав: Българско краве мляко, сол, сирищна мая, закваска, подправки.
Разфасовка: 0,150 кг.